Sarrià de Ter

Som poble, fem poble: esports

  • Actualitzat:
  • Creat:

Propostes d'esports de la Candidatura de Progrés

Candidatura de Progrés de Sarrià de Ter
Candidatura de Progrés de Sarrià de Ter

Sarrià de Ter és un poble esportiu, amb un alt nivell d’activitat esportiva federada i amateur. Els clubs esportius juguen un important paper en la promoció de l’esport, però també és cert que aquests darrers anys són molts els veïns i veïnes que fan activitat física i esportiva per iniciativa pròpia: caminar, sortir a córrer o anar amb bicicleta.

– Planificarem l’acabament dels vestidors del pavelló municipal, fent-ho en diverses fases de construcció, segons finançament.

– Explorarem la recuperació de la proposta de construcció d’un nou pavelló de la UES en el terreny municipal al costat del Pavelló Municipal.

– Millorarem diferents zones urbanes perquè s’hi pugui anar a caminar amb seguretat, ben il·luminades, sense barreres, amb senyalització i plafons indicatius.

– Proposem que la Cooperativa sigui un centre BTT, per accedir als circuits de muntanya de Sarrià de Dalt i Sant Medir.

– Millorarem i senyalitzarem les rutes segures per poder anar amb bicicleta i a peu als diferents equipaments municipals.

– Promourem la creació de nous carrils bici, en especial un de caràcter urbà, i un altre com a “via verda” que connecti Sarrià de Ter amb Girona.

– Promourem la creació de zones 30 de pacificació del trànsit que permetin la convivència del trànsit rodat amb el de bicicletes.

– Seguirem promocionant l’esport al municipi, fomentant noves activitats esportives, com la marxa nòrdica i altres esports individuals i col·lectius.

– Fomentarem la creació d’un pla d’ajuts familiars per ajudar a pagar la quota del club, de manera que tothom, i en particular els més desfavorits, tinguin accés a un esport.

– Elaborarem un decàleg que promogui actituds positives, en contra de la violència, la discriminació i el racisme.

Fitxers adjunts: