Sarrià de Ter

L'1x1 de la Candidatura de Progrés de Sarrià de Ter

  • Actualitzat:
  • Creat:

Conegueu la candidatura

Us presentem els membres de la Candidatura de Progrés de Sarrià de Ter, homes i dones de Sarrià de Ter, o vinculats a Sarrià de Ter, que representen també el teixit social i el capital humà del nostre poble.

Podeu veure les fotos de la candidatura a la galeria d'imatges, just a l'esquerra d'aquest text.

Aquest és l'1x1 de la Candidatura de Progrés de Sarrià de Ter:

Roger Casero Gumbau
Nascut al Pont Major, Girona, l‘any 1974. Viu a Sarrià de Ter. Té tres filles. Treballa des de fa 20 anys en l‘àmbit social, actualment coordina un programa d’inserció laboral. Ha estat president de Sarrià en Acció i membre de la junta dels Amics dels Gegants de Sarrià de Ter i de la comissió organitzadora de la Fira del Paper. És vicepresident de GERDS de Ter, membre del consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià i col·laborador de Ràdio Sarrià. És regidor de l’Ajuntament de Sarrià de Ter des de l’any 2003. Va ser tinent d’alcalde del 2003 al 2007 i conseller comarcal del Gironès del 2003 al 2011. És militant del PSC.

Raquel Garcia Segura
Nascuda a Girona l’any 1977. Viu a Sarrià de Ter. Té una filla. És diplomada en empresarials i treballa al departament comptable en una assessoria d‘empreses. Li agrada llegir, cosir i fer esport i seguir l’actualitat i activitat econòmica, financera i d’inversions.

Raimonda Coll Bonet
Nascuda a Medinyà l‘any 1950. Viu a Sarrià de Ter. Té una filla i una néta. Jubilada. Llicenciada en Filosofia i Lletres, especialitzada en Història de l’Art per la UAB. Ha compaginat la vida laboral com a administrativa de l’Ajuntament de Sarrià de Ter (1972-83) i de l’Ajuntament de Girona (1983-2005), amb l’estudi i la docència. Ha col·laborat amb la revista Parlem de Sarrià i en el llibre Sarrià, el paper de la Història. Actualment forma part de la Junta dels Amics del Museu d'Art de Girona.

Assumpció Vila Simón
Nascuda a Sarrià de Ter l’any 1957. Llicenciada en Ciencies Econòmiques per la UB i MBA per Esade. Treballa com a directora financera al grup LC Paper. Membre del consell de redacció i coordinadora de la revista Parlem de Sarrià. Va ser regidora a l’Ajuntament de Sarrià de Ter de 2003 a 2007. Vicepresidenta de la Comissió executiva de PIMEC de Girona i membre del Consell Social de la UdG.

José Luis Herrera Gordillo
Nascut a Girona l‘any 1970. Viu a Sarrià de Ter. Té dues filles. Treballa en una empresa del sector metal·lúrgic. Va ser membre de l‘associació d‘ocellaires d‘Olot i de la de Sarrià de Ter.

Sonia Corral Medialdea
Nascuda a Girona l‘any 1977. Viu a Sarrià de Ter. És diplomada en Ciències Empresarials i Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Girona. Treballa com a gestora de clients en una entitat bancària.

Loli Fernández Herrera
Nascuda a Granada l‘any 1968. Viu a Sarrià de Ter. Té dos fills. És administrativa de la Generalitat al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Ha estat fundadora i presidenta de l’AMPA de l’EBM Confetti i membre del Consell Escolar, també ha estat presidenta de l’AMPA del CEIP Montserrat i membre del Consell Escolar Municipal de Sarrià de Ter i de la Comissió de la Dona de Sarrià de Ter. Ha estat regidora de l‘Ajuntament de Sarrià de Ter del 2007 al 2011.

Montserrat Pradas Pellicer
Nascuda a Girona l‘any 1966, viu a Sarrià de Ter. Té una filla. És diplomada en Educació Social per la Universitat de Girona i actualment treballa com a administrativa a la Generalitat. Ha col·laborat en la revista de la Germandat de Donants de Sang de Girona i en el butlletí de la Cooperativa de Consumidors de Productes Ecològics El Rebost.

Jordi Fernández Herrera
Nascut a Sarrià de Ter l‘any 1974. Té dos fills. Treballa des fa 21 anys en una empresa líder del sector de l‘automoció. Té un negoci familiar, una botiga de queviures, a Sarrià de Ter. Ha estat jugador de futbol amb el F.C Sarrià entre els anys 1982 i 1992.

Emili Pérez Llamas
Nascut a Santa Cruz de Tenerife l‘any de 1977, viu a Girona. Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UNED. Treballa d’auxiliar de farmàcia a Girona. Ha militat a les Joventuts Socialistes. És membre de la Federació Catalana d‘Esgrima. És il·lustrador i artista plàstic i ha exposat en diverses sales, entre elles al Centre Cívic la Cooperativa de Sarrià de Ter. Ha estat col·laborador de la revista Parlem de Sarrià.

Miguel Rivas Peralta
Nascut a Granada l‘any 1944, viu a Girona. Té dos fills, un dels quals viu a Sarrià de Ter. Ha treballat durant 32 anys a la fàbrica Torraspapel de Sarrià de Ter, en diferents seccions. Abans també va treballar 2 anys en una fàbrica del sector de l‘automoció a Alemanya. Va ser afiliat a CCOO i és militant del PSC.

Eva Maria Martínez Escobosa
Nascuda a Girona l‘any 1973, viu a Sarrià de Ter. Ha fet un postgrau en la Gestió dels RH a les PIMES i a l’empresa familiar a la Universitat de Girona i actualment estudia un Grau de Relacions Laborals i Ocupació a la UOC. Treballa d’administrativa a la Generalitat de Catalunya des de l’any 2008. És membre del consell de redacció de la revista Parlem de Sarrià. 

Podeu veure aquests perfils al document adjunt, dins el programa electoral de la Candidatura de Progrés de Sarrià de Ter.

Fitxers adjunts: