Sarrià de Ter

Roger Casero: "els propers 4 anys seguiré treballant per Sarrià de Ter"

  • Actualizado:
  • Creado:

Roger Casero felicita el renovat alcalde de Sarrià de Ter

Roger Casero
Roger Casero

Les eleccions municipals del 2015 a Sarrià de Ter han dibuixat un ple municipal molt semblant al darrer d'aquests 4 anys, amb una àmplia majoria del grup d'ERC, amb 9 regidors, 1 regidor de CiU i 1 de la Candidatura de Progrés, Roger Casero.

Coneguts els resultats el cap de llista de la Candidatura de Progrés, Roger Casero, va felicitar al renovat alcalde d'ERC, Roger Torrent, pel resultat obtingut i la renovació de la majoria absoluta que li permetrà novament tornar a ser alcalde.

Roger Casero, regidor a l'ajuntament de Sarrià de Ter des de 2003, seguirà 4 anys més com a regidor, ara com a portaveu de la Candidatura de Progrés. En aquest sentit Casero s'ha compromés "a seguir treballant els propers 4 anys per Sarrià de Ter, fent una oposició constructiva i prioritzant la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes i dels serveis públics de Sarrià de Ter"

Finalment Casero ha volgut "agraïr als 294 electors la confiança que els hi han fet i que retornarà treballant per tal que es sentin ben representats al ple municipal".