Sarrià de Ter

Roger Casero, pel que realment importa!

  • Actualizado:
  • Creado:

Carta de l'alcaldable de la Candidatura de Progrés

Benvolguts veïns i veïnes,

aquests darrers quatre anys no han estat fàcils per a molts de vosaltres, tampoc per a Sarrià de Ter. El tancament de la Torraspapel ha estat un important revés per al poble en general i particularment dur i dolorós per a les persones treballadores que n'han resultat afectades.

El tancament de la Torraspapel, tot un símbol de Sarrià de Ter, ens exigeix repensar el nostre poble, dibuixant nous escenaris de futur, cercant noves oportunitats per reactivar l'economia del nostre poble a nivell industrial, comercial i de serveis, però també per reactivar les economies domèstiques de les famílies que, fruit de la crisi econòmica, l'atur i la precarietat, tenen dificultats.

Un nou full de ruta
Sarrià de Ter necessita un nou full de ruta, cal que entre totes i tots repensem el nostre poble potenciant la participació ciutadana, promovent la cultura i nous equipaments culturals, redefinint la nostra identitat com a poble paperer i sumant-hi la història del nostre passat romà, potenciant l'esport i l'educació fent de Sarrià de Ter un poble educador.

Els darrers quatre anys no han estat fàcils, i és molt possible que els propers quatre tampoc ho siguin, però Sarrià de Ter té futur, un futur que, sobretot, és a les vostres mans, a les nostres mans.

Em presento de nou en aquestes eleccions pel que realment importa, el vostre futur, per Sarrià de Ter.

Roger Casero Gumbau
Candidat a l’alcaldia de la Candidatura de Progrés a Sarrià de Ter
www.rogercasero.cat

Ficheros adjuntos: